Trailer na film Extraterrestrial
Poslal(a): Dado 30.9.2014, 18:10:23; komentáre (1)


Popri najväčších hereckých menách známych z filmového spracovania kníh o Harrym Potterovi sa často stáva, že herci, ktorí sa objavili v úlohách menej dôležitých postáv, sú nedobrovoľne vytlačení do úzadia. Jedným z nich je aj Freddie Stroma, ktorý stvárnil Cormaca McLaggena v záverečných troch filmoch série. Aj jemu sa však tentoraz ujde chvíľka pozornosti od potterovských fanúšikov, pretože na internete sa včera objavil nový trailer filmu Extraterrestrial, v ktorom budeme môcť Freddyho vidieť rovno v jednej z hlavných úloh.

celý článok «]

Emma v novom filme
Poslal(a): Dado 30.9.2014, 17:46:57; komentáre (0)


Emma Watson svoju hereckú kariéru aj napriek pozícii vyslankyne dobrej vôle OSN rozhodne nezanedbáva. Dôkazom sú aj najnovšie správy, ktoré sa dostali na verejnosť. Podľa nich si mladá herečka zahrá v pripravovanom trileri s názvom Colonia. V ňom by sa mala predstaviť po boku talentovaného Daniela Brühla, ktorý si minulý rok získal fanúšikov i kritikov famóznym hereckým výkonom vo filme Rivali.

celý článok «]

Reakcia na Emmin prejav
Poslal(a): Dado 28.9.2014, 17:25:57; komentáre (5)


Minulý týždeň sme vám priniesli článok o prejave Emmy Watson v New Yorku, prostredníctvom ktorého ako vyslankyňa dobrej vôle OSN spustila kampaň HeForShe. Tá je zameraná na zrovnoprávnenie mužského a ženského pohlavia. Reč mladej herečky sa stretla takmer výlučne s pozitívnymi reakciami, no objavili sa aj také, ktoré sa pozreli na Emmine slová trochu bližšie. Autorkou jednej z nich je aj Cathy Young, americká novinárka ruského pôvodu, ktorá uverejnila článok reagujúci na Emmin prejav.

celý článok «]

Bonnie na návšteve Číny
Poslal(a): Dado 26.9.2014, 17:34:01; komentáre (3)


Bonnie Wright, ktorú celý svet pozná najmä vďaka postave Ginny Weasleyovej, ktorú stvárnila vo všetkých ôsmich filmoch o Harrym Potterovi, navštívila pred niekoľkými dňami mesto Čcheng-tu. To sa nachádza na juhozápade Číny a je zároveň hlavným mestom provincie S’-čchuan. Bonnie bola podľa dostupných informácii na túto návštevu pozvaná Oddelením cestovného ruchu spomínaného mesta.

celý článok «]

Emma Thompson v muzikáli Sweeney Todd
Poslal(a): Dado 26.9.2014, 15:00:37; komentáre (1)


Emma Thompson (Sibyla Trelawneyová) sa tento rok vrátila na divadelné dosky vďaka úlohe pani Lovettovej v muzikáli Sweeney Todd. Ten sa v premiére objavil v newyorskom Lincolnovom centre v marci tohto roku a následne sa dočkal aj ďalších štyroch repríz. Emma by si však mala rolu, ktorú stihla zahrať vo filmovom spracovaní z roku 2007 aj ďalšia herečka z filmov o Harrym Potterovi, Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrangeová), zopakovať už najbližšiu jar prostredníctvom ďalších 13 predstavení v Londýne.

celý článok «]

Prvý pohľad na Toma v novom filme
Poslal(a): Dado 25.9.2014, 18:55:05; komentáre (0)


Minulý mesiac sa fanúšikovia Toma Feltona (Draco Malfoy) dozvedeli, že ich obľúbenec sa objaví v pripravovanom filme Clavius. Ten sa podľa doterajších informácií inšpiruje biblickým námetom opisujúcim ukrižovanie Ježiša Krista. Filmovanie je už nejaký čas v plnom prúde, a tak sa Tom rozhodol ukázať verejnosti niekoľko doteraz nezverejnených fotografií prostredníctvom svojho účtu na Instagrame.

celý článok «]

Chystá sa dokument o Julie Walters
Poslal(a): Dado 24.9.2014, 15:45:35; komentáre (2)


Včera sa na verejnosť dostali informácie o tom, že televízna stanica BBC Two začne už čoskoro pripravovať hodinu trvajúci dokument, prostredníctvom ktorého nám jeho tvorcovia doprajú bližší pohľad na kariéru a život Julie Walters. Britská herečka má na konte dve nominácie na Oscara za výkony vo filmoch Rita a Billy Elliot, no fanúšikovia Harryho Pottera ju poznajú predovšetkým vďaka jej stvárneniu postavy Molly Weasleyovej v siedmich častiach ich obľúbenej filmovej série (neobjavila sa len vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša).

celý článok «]

Všetko najlepšie, Tom!
Poslal(a): Marsí 22.9.2014, 19:37:54; komentáre (0)


Dnes tu máme pondelok, 22. septembra. Pýtate sa, čo je na tomto dni zaujímavé? Tak teda okrem toho, že sa nám pomaly oficiálne končí leto a začína jeseň, máme tu aj jednu narodeninovú novinku. Svoje 27. narodeniny dnes oslavuje herec Tom Felton, ktorý je nám všetkým známy ako Draco Malfoy z Harryho Pottera.

Samozrejme mu želáme veľa šťastia, zdravia a úspechov v kariére!

Emmin prejav o rovnosti pohlaví
Poslal(a): Dado 21.9.2014, 17:09:57; komentáre (3)


Emmu Watson svet nepozná len ako talentovanú mladú herečku, no okrem iného aj ako vyslankyňu dobrej vôle OSN. V sobotu spustila v newyorskom sídle OSN kampaň s názvom HeForShe, prostredníctvom ktorej hovorí o jej skúsenostiach a názoroch na feminizmus a rovnoprávnosť oboch pohlaví. Celú reč, ktorú pri tomto zahájení predniesla a ktorú vám prinášame preloženú do slovenčiny, si môžete prečítať v pokračovaní článku.

celý článok «]

Ocenenie pre Emmu
Poslal(a): Dado 20.9.2014, 18:48:48; komentáre (1)


Emma Watson si už čoskoro na svoje konto pripíše ďalšie herecké ocenenie. Na odovzdávaní cien Britskej akadémie filmového a televízneho umenia (BAFTA), ktoré sa uskutoční 30. októbra v Los Angeles, jej bude udelené ocenenie v rámci Britannia Awards. Toto vyznamenanie je prezentované ako prepojenie medzi Hollywoodom a britskou produkciou a udeľované hercom, ktorí venovali svoju kariéru rozvoju filmového umenia.

Okrem Emmy sa rovnakej pocty dočkajú aj herci Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Mike Leigh a Judi Dench. Medzi ocenenými sa v minulosti objavila aj Helena Bonham Carter, ktorá vo filmoch o Harrym Potterovi stvárnila Bellatrix Lestrangeovú.

Zdroj: Variety.com

Exkluzívny rozhovor s Raniyou o jej knihe
Poslal(a): Marsí 19.9.2014, 18:35:23; komentáre (5)


V júni tohto roku sme vám priniesli informáciu o istej slečne z našej stránky, ktorej sa podarilo vydať vlastnú knihu. Reč je samozrejme o užívateľke, ktorú na Priori môžeme poznať pod menom Raniya. Práve jej sa podarilo vydať svoju prvú knihu s názvom Adonis v tričku, ktorú začala písať už pred tromi rokmi a dokonca ju priebežne zverejňovala v našej Fan Fiction. My sme sa rozhodli položiť jej pár otázok ohľadom písania a jej pocitov po vydaní knihy.

Ak ste teda zvedaví, čo nám odpovedala, určite čítajte ďalej...
+10 bodov - Super, ďakujeme, Marsí, za spracovanie rozhovoru a aj Raniya-i za poskytnutie rozhovoru! (Richio)

celý článok «]

Effie Gray dostáva prvý trailer
Poslal(a): Dado 15.9.2014, 21:22:27; komentáre (0)


Tvorcovia filmu Effie Gray vypustili na verejnosť prvý trailer približujúci divákom ich najnovší projekt. Fanúšikov Harryho Pottera táto informácia určite zaujme najmä kvôli tomu, že v pripravovanej britskej dráme sa predstaví až trojica potterhercov v zložení Emma Thompson (Sybila Trelawneyová), Julie Walters (Molly Weasleyová) a Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid). Spomínaný trailer, rovnako ako aj ďalšie informácie o snímke, nájdete v pokračovaní článku.

celý článok «]

Jo o podobe jej patronusa
Poslal(a): Dado 12.9.2014, 19:46:16; komentáre (4)


J. K. Rowlingovú poznáme všetci ako veľmi ústretovú v komunikácii so svojimi vernými fanúšikmi. Naša obľúbená autorka to potvrdila aj predvčerom, kedy prostredníctvom jej oficiálneho profilu na sociálnej sieti Twitter reagovala na otázku jedného z fanúšikov ohľadom toho, podobu akého zvieraťa má jej patronus. Odpoveď, ktorá väčšinu z vás určite zaujíma, nájdete už v pokračovaní článku.

celý článok «]

Charitatívna činnosť dvojičiek
Poslal(a): Dado 12.9.2014, 15:59:15; komentáre (0)


O tom, že bratia James a Oliver Phelpsovci, ktorí v potterovských filmoch stvárnili Freda a Georga Weasleyovcov, sa pravidelne zapájajú do rozmanitých dobročinných aktivít, sme vás už v minulosti niekoľkokrát informovali. Dvojičky svojej povesti nezostali nič dlžné ani tentoraz a spoločne s ďalšími známymi osobnosťami sa zúčastnia charitatívneho zápasu v krikete. Ten sa bude konať 28. septembra v anglickom meste Canterbury.

celý článok «]

Nový trailer na film Fury
Poslal(a): Dado 12.9.2014, 13:41:07; komentáre (0)


Na začiatku tohto týždňa sa na internete objavil trailer odhaľujúci divákom nové zábery z pripravovaného filmu Fury. Špeciálne pre fanúšikov Harryho Pottera je vojnová dráma zaujímavá aj kvôli tomu, že sa v nej po boku slávneho Brada Pitta, ale aj ďalších známych hercov, ako sú Shia LaBeouf (Transformers, Disturbia) alebo Logan Lerman (Percy Jackson, Noe), objaví aj Jason Isaacs. Meno britského herca si totiž spájame najmä s jeho nezabudnuteľným stvárnením Luciusa Malfoya. Spomínaný trailer nájdete v pokračovaní článku.

celý článok «]

Potterherci v nových filmoch
Poslal(a): Dado 12.9.2014, 12:49:07; komentáre (0)


Daniel Radcliffe, filmový predstaviteľ Harryho Pottera, si po dnešku môže v zozname projektov, pri ktorých sa objavilo jeho meno, vytvoriť nový zápis. Pokiaľ sa tešíte, ako už čoskoro navštívite najbližšie kino a vychutnáte si ďalší z Danových kvalitných hereckých výkonov, musíme vás bohužiaľ sklamať. Server 1, v ktorom sa britský herec objavil, je totiž len krátkometrážnym filmom režiséra Roberta Ascrofta. K jeho natočeniu došlo počas Danovho fotografovania a rozhovoru pre New York Moves, ktoré sa odohrali v auguste. Krátku snímku si môžete pozrieť v pokračovaní novinky.

celý článok «]

Reakcia Jo na homofóbneho exfanúšika
Poslal(a): Marsí 7.9.2014, 22:44:12; komentáre (7)


I keď je J.K. Rowlingová veľmi plodnou autorkou, na sociálnych sieťach, ako je napríklad Twitter, toho veľa nenapíše. A preto keď už sa raz rozhodne niečo pridať, jej slová vždy stoja za to.
„Dnes oslavujeme šestnáste výročie Bitky o Rokfort. Sedím pri klávesnici a držím minútu ticha. Len veľmi nerada som zabíjala všetky tie postavy,“ tweetla Jo v máji, na čo sa rozhodol reagovať jej niekdajší fanúšik: „Odkedy ste nám fanúšikom prezradili, že Dumbledore bol homosexuál, zanevrel som na Harryho aj na vás. Krása, ako ste nás vodili za nos! Vychutnajte si svoju miliardu dolárov.“

Ak chcete vedieť, čo na to odpísala Rowlingová, čítajte ďalej...

celý článok «]

Deň plný osláv!
Poslal(a): Sarah 6.9.2014, 11:40:04; komentáre (10)


Dnes je výnimočný deň! Svoje narodeniny oslavujú hneď dvaja výnimoční muži P-I.sk. Keďže sú obaja už dávno dospelí, nebudem prezrádzať ich vek. Obaja však prispeli výnimočne veľkým počtom noviniek do Denného Proroka a obaja na Prorok nezanevreli, práve naopak, stále doňho prispievajú - aj keď sú už webmastermi. Stále neviete, o kom je reč? Predsa o michovi a Richiovi!
Páni, v mene celého Priori Vám chcem popriať všetko len to najlepšie k narodeninám, nech ste zdraví, šťastní, ľúbení, úspešní a nech sa Vašim fakultám pod Vašou taktovkou darí!
Lukinčok by mal určite pre Vás aj nejaké exkluzívne CD, odomňa máte len tieto milé slová. :D Oslávme v komentároch ako sa patrí!

Nová fotka z natáčania Darov Smrti 2
Poslal(a): micho 4.9.2014, 23:06:32; komentáre (4)


Hoci toto leto uplynuli už tri roky od premiéry poslednej časti filmovej série Harry Potter s podtitulom Dary Smrti 2, filmová spoločnosť Warner Bros. dnes potešila mnohých fanúšikov, keď na oficiálnej facebookovej stránke Harry Potter zverejnila doposiaľ nepublikovanú fotku z natáčania veľkého potterovského finále.

Fotka zachytáva Emmu Watson sťa filmovú Hermionu, ako stojí pred obrazom Arianny Dubledorovej v priestoroch hostinca U Kančej hlavy. Pootočte časovratom a nahliadnite do pokračovania. :)

celý článok «]

Škola volá!
Poslal(a): Lukinčok 2.9.2014, 00:53:44; komentáre (2)


Áno, áno, je to tu. A je to nepríjemná správa pre všetkých nás. Dokonca aj počasie celý deň ohlasuje, že je čas si poplakať za týmito letnými prázdninami, ktoré sa práve končia a povedzme si úprimne, boli už aj letnejšie prázdniny. Ale nech boli aké boli, mali sme ich radi. Teraz sa vraciame do reality, ktorá ale nemusí byť taká tmavá, ako to na prvý pohľad vyzerá. Stačí sa na to pozrieť z iného uhla pohľadu. Veď byť natlačený na skle dverí autobusu MHD, nie je až také zlé - máte pri tom plnohodnotný panoramatický pohľad na mesto (ak nie ste otočení opačne). A trčať v škole pol dňa? Šak aj tak ste sa doma už nudili a zabaviť sa so spolužiakmi na učiteľovi, to vám už chýbalo!

Tak vidíte. Je sa na čo tešiť. A ak by vám to bolo málo, sme tu ešte aj my!

celý článok «]


© Copyright 2004-24 by Priori-Incantatem.sk. Powered by PI team.
Optimalizované pre Firefox 20.0, rozlíšenie: 1024x600 a vyššie.
Pri iných prehliadačoch môžu nastať chyby v zobrazení.

Priori-Incantatem.sk nie je majiteľom autorských práv Harryho Pottera, je iba
sprostredkovateľom informácií ohľadom Harryho Pottera pre fanúšikov.
Tento dokument však nesmie byť kopírovaný, či
už v častiach alebo celý, bez súhlasu Priori-Incantatem.sk.

RSS Feed | Optimalizácia PageRank.cz